Az alapítók

Ericsson Magyarország Kft.

Az Ericsson a Hálózatba kapcsolt társadalom motorja - világvezető megoldásszállító a kommunkiációs technológiák és szolgáltatások piacán. A világ összes nagyobb telekommunikációs szolgáltatójával meglévő hosszútávú kapcsolata teszi lehetővé az emberek, vállalkozások és a társadalom számára, hogy kibontakoztassák a bennük rejlő lehetőségeket és egy fenntarthatóbb jövőt hozzanak létre.

Azok a szolgáltatások, szoftverek és infrastruktúra, amivel az Ericsson főként a mobilitás, széles sáv és felhő terültén rendelkezik, lehetővé teszik a telekommunikációs és egyéb iparágak számára, hogy fejlesszék az üzletüket, növeljék a hatékonyságukat, javítsák a felhasználói élményt és új lehetőségeket ragadjanak meg.

Jelenleg az Ericssonnál közel 115.000 szakember dolgozik és 180 országban vannak ügyfelei. Globális technológiai és szolgáltatói vezető szereppel rendelkezik. Az Ericsson által támogatott hálózatok több mint 2,5 milliárd előfizetőt kapcsolnak össze. A világ mobilforgalmának negyven százalékát Ericsson hálózatokon keresztül bonyolítják. Az Ericsson kutatás-fejlesztésbe fektetett beruházásai biztosítják, hogy megoldásai - és ügyfelei - vezető pozícióban maradjanak.

Graphisoft Zrt.

A Graphisoft-ról:

"A jövőt legkönnyebben úgy jósolhatjuk meg, ha formálásában tevékenyen részt veszünk" - Alan Kay*

A Graphisoft úttörője és vezetője a Virtuális Épület® alapú alkalmazások fejlesztésének. Széles körben tekintik a Társaságot a világ első számú épület-modell alapú szoftver szállítójának. Az ügyfeleink az iparág arcvonalában helyezkednek el, projektjeik jobban tervezettek, kivitelezésük kiszámíthatóbb és olcsóbban üzemeltethetők. A Graphisofttal kapcsolatos kérdéseivel forduljon Pfemeter Ákoshoz bizalommal, a következő e-mail címen: apfemeter@graphisoft.com.

A Graphisoft és az ArchiCAD a Graphisoft bejegyzett védjegye. Minden egyéb védjegy az érintett jogtulajdonos birtokában áll.
(* Alan Kay - a SmallTalk feltalálója)

Richter Gedeon Nyrt.

Az 1901-ben alapított, budapesti székhelyű Richter Gedeon Nyrt. Magyarország vezető gyógyszeripari vállalata, egyben Közép-Kelet-Európa egyik legjelentősebb gyógyszercége, mely 2007-ben közel 1,2 milliárd dollár konszolidált árbevételt realizált. A vállalat Közép-Kelet Európában és a FÁK országaiban regionális multinacionális szerepet tölt be; a magyar cégek közül egyedülálló piachálózata pedig kiterjed az Amerikai Egyesült Államokra és az Európai Unió számos országára. A vállalat leányvállalatain és képviseleti irodáin keresztül 30 országban képviselteti magát. Gyártókapacitással rendelkezik Magyarországon kívül Lengyelországban, Romániában, Oroszországban és Indiában, valamint Németországban egy biotechnológiai profilú közös vállalattal. A Richter a közép-kelet-európai régió, így hazánk cégei közül is a legtöbbet költ kutatás-fejlesztésre, átlagosan árbevétele 10%-át. A Társaság mára a Közép-Kelet európai térség legjelentősebb kutató-fejlesztő központjává fejlődött.

A Richter Gedeon több mint százféle gyógyszert gyárt, több mint 170 kiszerelési formában. Kivételes figyelmet fordít a központi idegrendszerre ható ill. a szív- és érrendszeri, az emésztőrendszeri készítmények és az orális fogamzásgátlók fejlesztésére és gyártására. Mindazonáltal termékpalettája szinte valamennyi fontos terápiás területen kínál hatékony, korszerű és elérhető árú gyógymódot. Világszerte elismert szteroid kémiai ismereteinek köszönhetően a Társaság a nőgyógyászati terápiás terület jelentős szereplője.

A Richter társadalmi felelősségvállalása jegyében kötelességének érzi, hogy lehetőségeihez mérten segítse a közösségi célokat: tevékenységéhez kapcsolódóan az oktatást és az egészségügyet támogatja.